خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان_تاشکن
به گزارش تاشکن
به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو خبرداد: این روغنها در مرداد ۱۴۰۰ داخل سرزمین شده و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز آن عمل نموده است.
از مجموع ۹۱ هزار تن روغن وارده در مرداد ۱۴۰۰، ۴۷ هزار تن آن قبول و ۴۴ هزار تن از نظر باقیمانده سموم و آلایندهها به قبول نرسید.
بنابر اظهار روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محموله ۴۴ هزار تنی طی نمونه برداری و آزمایش از نظر باقی مانده سموم دفع آفات نباتی نامنطبق بوده و به صاحب کالا و معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع نمودن آن ابلاغ شد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغنهای آفتابگردان هم در آزمایشگاههای معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به گفتن معتبرترین آزمایشگاه سرزمین در حوزه غذا انجام شده است؛ به این علت محموله ۴۴ هزار تنی از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت و این نوشته به مراجع ذیربط اظهار و عمل های معمول در این خصوص اعمال گردید
روابط عمومی سازمان غذا و دارو این چنین با اصرار بر این که این سازمان همه فرآوردههای غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاههای معاونتهای غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بازدید قرار میدهد، اذعان داشت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه عمل های تخصصی و فنی ملزوم صورت میپذیرد.
دسته بندی مطالب