نمک های بدون مُهر وزارت بهداشت سم است – تاشکن
به نقل از خبرگزاری مهر، کوروش جعفریان، با گفتن این که امروزه مطالب غیر علمی و شبه علمی بر علم تسلط کرده است، او گفت: رسانه باید با خبر رسانی صحیح و درست، در خصوص مصرف صحیح لبنیات به مردم آگاهی دهد چرا که مصرف لبنیات کم چرب بین ۳۰ تا ۴۰ درصد سرطان را افت خواهد داد.
او همین طور گفت: لبنیات کم چرب دیابت را افت و لبنیات پرچرب دیابت را افزایش میدهد. یقیناً منفعت گیری بیشتر از اندازه از لبنیات هم دارای عوارض است که نسبت به خواص آن اصلاً به چشم نمیآید. یکی از عوارض مصرف زیاد زیاد لبنیات این است که درصد ابتلاء به پروستات و پارکینسون را افزایش میدهد.
جعفریان در خصوص مقدار مصرف نمک در غذا او گفت: نان منبع مهم نمک در ایران است و بین ۵-۷ گرم در نانهای سنتی نمک وجود دارد. با مصرف بیش اندازه نمک گمان ابتلاء به سرطان، پوکی استخوان، سختی خون، دیابت و…، زیاد میبشود.
وی با اصرار بر این که نمکهایی که توسط مردم خریداری میبشود باید دارای مُهر و قبول وزارت بهداشت باشد، افزود: نمکهای بدون مُهر وزارت بهداشت سَم است.