آجیل مخلوط نخرید/ در خوردن شیرینی زیاده‌روی نکنید - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

آجیل مخلوط نخرید/ در خوردن شیرینی زیاده‌روی نکنید – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان_تاشکن

[ad_1]
به گزارش تاشکن

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده او گفت: آجیل هایی پیشنهاد خواهد شد که خام باشند یا حتی الامکان با نمک بو داده نشده باشند.

او گفت: انواعی از آجیل‌ها که در بازار حاضر بوده و با سرکه بو داده شده اند نیز می‌توانند مصرف شوند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اصرار بر دقت به تازه بودن آجیل‌ها، او گفت: قدیمی و بیات شدن انواع مواد غذایی از جمله آجیل‌ها از مقدار مواد مغذی آنها می کاهد، بعد بهتر است آجیل مانده خریداری نشود.

اسماعیل زاده با اصرار بر پرهیز از خرید آجیل‌های مخلوط، خاطرنشان کرد: ترجیحاً هرکدام از مغزهای گیاهی جداگانه خریداری شده و در منزل با هم مخلوط شوند، چراکه در آجیل‌های مخلوط حاضر در بازار بعضی اوقات اوقات از انواع نامرغوب و یا حتی مانده منفعت گیری می‌شود، به این علت بهتر است آجیل‌ها جداگانه از نظر تازه بودن برسی شوند، سپس خریداری شده و در منزل مخلوط شوند.

وی در ادامه بر پرهیز از زیاده روی در مصرف شیرینی و شکلات اصرار و همین طور گفت: شیرینی‌هایی که در فرهنگ غذایی ما ترویج بسیاری دارند، طبق معمولً از آرد سفید تهیه خواهد شد؛ آرد سفید فاقد سبوس است و تعداد بسیاری از مواد غذایی حاضر در آن از بین رفته است. مطالعات نشان خواهند داد که مصرف این نوع آرد در قالب نان سفید یا شیرینی می‌تواند سلول‌های بدن انسان را نسبت به انسولین، غیر حساس سازد و انسولین در این صورت نمی‌تواند کار خود را به نحو احسن در بدن انجام دهد که این کار به اختصاصی در سنین بالاتر می‌تواند تبدیل افزایش قندخون شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه گفت: مصرف این مواد غذایی می‌توانند سطح چربی به اختصاصی‌تری گلیسرید خون را افزایش دهند، چون در تهیه شیرینی‌ها از روغن‌های جامد منفعت گیری می‌شود و روغن‌های جامد دارای مقادیر بالایی از اسیدهای چرب ترانس و اسیدهای چرب اشباع می باشند (که هر دو برای سلامت زیان دارند) و می‌توانند سطح کلسترول خون و چربی بد خون را افزایش دهند.

او گفت: از نظر دیگر، مصرف شیرینی‌ها به اختصاصی از نوع تر و خامه‌ای که دارای مقادیر بالای شکر و چربی‌های جامد می باشند، می‌توانند در فرد مقاومت انسولینی تشکیل کنند. بعد پیشنهاد می‌شود که اولاً در مصرف شیرینی‌ها در ایام نوروز احتیاط شود، ثانیاً ترجیحاً از شیرینی‌های خشک کم شیرینی، (آن هم در مقادیر کم) که چربی و قند کمتری دارند، منفعت گیری شود.

دسته بندی مطالب

پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان ,اخبار سیاسی اخبار فرهنگ وهنر اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی و تکنولوژی را در سایت خبری تاشکن بخوانید.

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]

منبع