وجود میکروپلاستیک‌ها در تمام نوشیدنی‌های آزمایش‌شده - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

وجود میکروپلاستیک‌ها در همه نوشیدنی‌های آزمایش‌شده – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان_تاشکن

[ad_1]
به گزارش تاشکن

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات مشخص می کند که هر نوشیدنی گرم و سرد آزمایش شده، از جمله نوشابه‌ها، چای‌ها و قهوه‌ها، حاوی این ذرات پلاستیکی فراگیر می باشند- حتی نوشیدنی‌هایی که در بطری‌های پلاستیکی فروخته نمی‌شوند.

این نوشته به شواهد رو به رشدی مبنی بر وجود میکروپلاستیک‌ها در همه جا و ورود آنها به بدن انسان می‌افزاید.

میکروپلاستیک‌ها قطعات پلاستیکی با قطر تا ۵ میلی‌متر می باشند و برخی از آنها در مقیاس زیاد کوچک‌تری- میکرومتر یا میکرون – اندازه‌گیری خواهد شد. مصرف آنها با مشکلات بالقوه سلامت انسان، از جمله صدمه به سیستم تشکیل همانند، گوارش و ریه مرتبط دانسته شده است.

محققان دانشگاه بیرمنگام در بریتانیا، هفت دسته از نوشیدنی‌های محبوب را تجزیه و تحلیل کردند: نوشابه‌ها، نوشیدنی‌های انرژی‌زا، آبمیوه‌ها، چای سرد، چای داغ، قهوه داغ و قهوه سرد. بسته‌بندی آنها از پلاستیکی تا کاغذی و شیشه‌ای متغیر می بود.

نتایج نشان داد که صرف نظر از نحوه بسته‌بندی نوشیدنی‌ها، ۱۰۰٪ نوشیدنی‌ها حاوی میکروپلاستیک بودند. اندازه میکروپلاستیک‌های ریز شناسایی‌شده در نوشیدنی‌های آزمایش‌شده از ۲۳ میکرومتر تا ۵۱ میکرومتر متغیر می بود که به‌طورکلی برای اکثر مصرف‌کنندگان قابل مشاهده نیست. در قیاس، یک تار مو نزدیک به ۷۰ میکرومتر است.

محققان انها گفتند که آزمایش‌های انجام شده برای این مطالعه فقط ذرات بزرگ‌تر از ۱۰ میکرومتر را شناسایی کرده است، به این علت امکان پذیر حتی میکروپلاستیک‌های کوچک‌تر یا “نانوپلاستیک‌ها” نیز وجود داشته باشند.

محققان در این مطالعه، پلیمرهای پلاستیکی مصنوعی را آزمایش کردند و میکروپلاستیک‌های سلولزی- الیافی که در طبیعت تشکیل خواهد شد و به مرور زمان تجزیه خواهد شد- را شامل نشدند. آنها خاطرنشان کردند که مطالعات قبلی که تعداد میکروپلاستیک‌های زیاد بیشتری را گزارش می‌کنند، زیاد تر شامل هر دو مولکول می باشند.

به نظر می‌رسد چندین عامل خطر وجود پلاستیک مصنوعی در نوشیدنی‌ها را افزایش خواهند داد:

• گرما: این مطالعه مشخص می کند که گرما علتمی‌شود بسته‌بندی پلاستیکی، میکروپلاستیک‌های بیشتری آزاد کند. این بدان معناست که نوشیدنی‌های گرم، همانند قهوه یا چای داغ، امکان پذیر در قیاس با نوشیدنی‌های سرد، خطر بلع بیشتری داشته باشند.

پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان ,اخبار سیاسی اخبار فرهنگ وهنر اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی و تکنولوژی را در سایت خبری تاشکن بخوانید.

• گازدار شدن: سختی و تنش تشکیل شده بر روی بسته‌بندی توسط حباب‌های حاضر در نوشیدنی‌های غیرالکلی می‌تواند تبدیل افزایش میکروپلاستیک‌های شناور در اطراف شود.

• اسیدیته: سطح بالای اسیدیته در آب‌میوه‌های بطری شده امکان پذیر به آزاد شدن حجم بیشتری از میکروپلاستیک‌ها در مایع پشتیبانی کند.

• بسته‌بندی: آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌های انرژی‌زا در بطری‌های پلاستیکی، غلظت میکروپلاستیک بالاتری نسبت به بطری‌های کاغذی و آلومینیومی داشتند.

محققان خاطرنشان کردند هوایی که نوشیدنی‌ها در آن بسته‌بندی خواهد شد و آب مورد منفعت گیری در آنها می‌تواند منبع میکروپلاستیک‌ها باشد.

با افزایش مصرف پلاستیک و زباله‌ها در سراسر جهان، میکروپلاستیک‌ها راه‌های جدیدی را برای ورود به محیط زیست و در نهایت به زنجیره غذایی اشکار می‌کنند.

این مطالعه تازه چند هفته بعد از آن انتشار شد که محققان فرانسوی گزارش دادند که یک فرد به طور متوسط امکان پذیر ۱۰۰ برابر آنچه قبلاً فکر می‌شد، پلاستیک استنشاق کند: ۶۸۰۰۰ در روز.

آژانس حفاظت از محیط زیست ایلینوی این راه‌ها را برای افت قرار گرفتن در معرض میکروپلاستیک‌ها نظر می‌کند:

• در صورت امکان، مواد غذایی، نوشیدنی و محصولات بهداشتی بسته‌بندی شده بدون پلاستیک را انتخاب کنید.

• از پلاستیک کمتری منفعت گیری کنید و مواد تجزیه پذیر در محیط را انتخاب کنید.

• پلاستیکی را که منفعت گیری می‌کنید، به خصوص وقتی که نشانه‌هایی از فرسودگی دارد، بازیافت کنید.

• برای خرید، از کیسه‌های مواد غذایی قبلی مجدداً منفعت گیری کنید.

• در صورت امکان، الیاف طبیعی را در لباس (پنبه، پشم، ابریشم) انتخاب کنید.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]