مضرات و خواص هسته ی زردآلو

خواص شگفت انگیز هسته زردآلو – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان_تاشکن

[ad_1]
به گزارش تاشکن

به گزارش خبرنگار مهر، زردآلو یکی از میوه‌های زیاد پرخاصیت و پرطرفدار است که هسته آن دارای یک مغز، شبیه بادام بوده که با شکستن هسته، می‌توان مغز هسته زردآلو را میل کرد. مغز هسته زردآلو در زیاد تر اوقات خوشمزه بوده، اما بعضی اوقات می‌تواند مزه تلخی داشته باشد. به علت مزه خوب این مغز، تعداد بسیاری از افراد تمایل به مصرف مغز هسته زردآلو دارند؛ اما در ربط با مقدار مصرف و مزایا و عوارض مصرف هسته زردآلو تحقیقات تعداد بسیاری انجام شده است و مشاوران تغذیه و متخصصان پیشنهاد‌های بسیاری در ربط با مصرف هسته زردآلو دارند.

خواص هسته زردآلو در طب ایرانی

در زردآلو مقدار بسیاری فیبر، ویتامین C، ویتامین A، انواعی از آنتی اکسیدان‌ها همچون بتاکاروتن، پتاسیم و آهن وجود دارد. این چنین مغز هسته زردآلو شیرین نیز بعد از شکستن هسته آن، به شکل یک بادام است که جهت شده است تعداد بسیاری از افراد و به‌خصوص کودکان به خوردن مغز هسته زردآلو علاقه تعداد بسیاری داشته باشند و فکر کنند که به علت آن‌که زردآلو خواص تعداد بسیاری دارد، مغز آن نیز سرشار از خاصیت است.

یکی از خواص هسته زردآلو در طب اسلامی که به آن اشاره شده است، دارا بودن آمیگدالین است. تحقیقاتی که در آزمایشگاه انجام شده است، آمیگدالین را به گفتن یک ماده با خاصیت ضد سرطانی تشخیص دادند؛ اما این قضیه در آزمایشات مؤسسه ملی سرطان قبول نشده است. با این حال در ساخت برخی داروهای درمان سرطان از این ماده منفعت گیری می‌کنند.

به علت خواص هسته زردآلو خشک شده و کارکرد ضد سرطانی آن، به افرادی که گمان بالایی برای ابتلاء به سرطان دارند و یا افرادی که از آن بهبودی اشکار کرده‌اند، پیشنهاد می‌شود به تعداد زیاد کم در روز هسته زردآلو میل کنند تا با مصرف زیاد آن به عوارض مصرف هسته زردآلو دچار نشوند.

خواص هسته زردآلو برای کودکان

کودکان زیاد تر بعد از مصرف زردآلو که خواص زیاد بسیاری برای سلامتی دارد، علاقمند می باشند هسته آن را بشکنند و از طعم خوب مغز هسته زردآلو منفعت گیری کنند. با این حال، وجود خواص هسته زردآلو برای کودکان تا این مدت به اثبات نرسیده است و بهتر است از مصرف بیشتر از اندازه آن خودداری کنند. احتمالا مصرف تا نزدیک به ۵ عدد از این ماده برای بزرگسالان مشکلی تشکیل نکند، اما بهتر است به علت راه اندازی موادی همانند به سیانور در بدن، کودکان از مصرف هسته زردآلو خودداری کنند.

خواص هسته زردآلو در بارداری

هسته زردآلو دارای آمیگدالین است و به همین علت می‌تواند مسمومیت سیانید تشکیل کند. نه‌تنها هیچ‌گونه خواص هسته زردآلو در بارداری و دوران شیردهی به اثبات نرسیده است؛ بلکه پیشنهاد می‌شود خانم‌های باردار و شیرده از مصرف مغز هسته زردآلو در این دوران خودداری کنند.

پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان ,اخبار سیاسی اخبار فرهنگ وهنر اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی و تکنولوژی را در سایت خبری تاشکن بخوانید.

هسته زردآلو حاوی تیامین و اسیدهای چرب امگا ۳ است

دانه‌های زردآلو حاوی سطوح بالایی از تیامین است که به گفتن ویتامین B1 نیز شناخته می‌شود، که برخی تحقیقات مشخص می کند امکان پذیر به افت سختی خون و نگه داری سلامت قلب پشتیبانی کند. تیامین امکان پذیر سختی پمپ (سیستولیک) و پر کردن (دیاستولیک) را به قلب تحریک کند و به گمان زیادً به پیشگیری از نارسایی احتقانی قلب پشتیبانی می‌کند.

دانه‌های زردآلو این چنین به علت پتانسیل خود در افت التهاب شناخته شده اند. تحقیقات مشخص می کند که محتوای فیبر حاضر در دانه‌ها امکان پذیر اسید و دیگر سموم را در بدن به دام بیندازد و به حذف آنها پشتیبانی کند. مطالعات مشخص می کند که دانه‌های زردآلو حتی امکان پذیر از موارد شدید التهاب همانند آرتریت حمایتکند. در یک مطالعه کره جنوبی که بر روی موش‌های مبتلا به آرتریت انجام شد، هسته زردآلو در افت درد مرتبط با آرتریت موفق می بود.

خواص هسته زردآلو و مضرات آن

هسته زردآلو برای سلامت تنفسی بدن سودمند است

هسته زردآلو برای قرن‌ها در طب سنتی چینی برای حمایتاز سلامت تنفسی منفعت گیری می‌شود.مطالعات مشخص می کند که مواد فعال حاضر در دانه‌های زردآلو امکان پذیر به گفتن خلط آور یا موادی که ترشحات راه هوایی را افزایش خواهند داد، با افزایش محتوای آب عمل کنند. افزایش محتوای آب به بدن اجازه می‌دهد تا بیماری‌هایی را که می‌تواند علتالتهاب، عفونت، حملات آسم، عکس العمل‌های آلرژیک و دیگر مشکلات تنفسی شود را دفع کند.
خواص هسته زردآلو در طب اسلامی

خواص روغن هسته زردآلو

با وجود آن که مصرف مغز هسته زردآلو به علت ناچیز بودن خواص هسته زردآلو خشک شده، پیشنهاد نمی‌شود؛ اما روغن هسته زردآلو خواص بسیاری دارد که برای مصرف موضعی، زیاد تر مشکلی تشکیل نمی‌کند و بهتر است به طور خوراکی مصرف نشود. از خواص روغن هسته زردآلو می‌توان وجود مواد آنتی اکسیدانی، مواد ضد باکتریایی و مواد مغذی را نام برد که جهت جوانسازی پوست و افت چین و چروک خواهد شد.

این چنین روغن هسته زردآلو می‌تواند همچون یک تونر عمل کرده و به پاکسازی عمقی پوست پشتیبانی نمایند. برای پشتیبانی به آبرسانی پوست و این چنین پیشگیری از اثرات مخرب آفتاب، از روغن هسته زردآلو منفعت گیری می‌کنند که نه‌تنها به مرطوب نگه داشتن پوست پشتیبانی می‌نماید، بلکه به علت داشتن ویتامین E، خاصیت ضد آفتابی دارد.

دیگر خواص روغن هسته زردآلو برای مو است که به علت وجود ویتامین A، فولیکول‌های مو را تحکیم کرده و به افت ریزش مو پشتیبانی می‌نماید. این چنین ویتامین E حاضر در روغن هسته زردآلو، به از بین بردن خشکی مو و نگه داری رطوبت آن پشتیبانی می‌کند.

زیان های هسته زردآلو

با وجود آنکه برخی از محققین ادعا می‌کنند آمیگدالین حاضر در هسته زردآلو خواص ضد سرطانی دارد؛ اما این ماده درون بدن با آنزیم‌ها عکس العمل داده و در نتیجه هیدروژن سیانید آزاد می‌نماید که این ماده عملکردی همانند به سیانید در بدن دارد.

از زیان های هسته زردآلو می‌توان عوارض مصرف آمیگدالین را فرمود که در صورت مصرف بیشتر از حد آن، می‌تواند حتی اختلال تنفسی، فلج و مرگ را به جستوجو داشته باشد.

زیان های هسته زردآلو، هم شامل عوارض ملایم مغز هسته زردآلو می باشند که سردرد، حالت تهوع، استفراغ و حس گیجی به فرد دست می‌دهد و از زیان های هسته زردآلو شدید نی می‌توان به مسمومیت سیانیدی اشاره کرد که سطح هوشیاری را افت داده، جهت ابراز سیانوز یعنی کبود شدن پوست، ناخن و لب‌ها به علت افتاکسیژن در بافت می‌شود؛ این چنین افتادگی پلک چشم و فشارخون پایین نیز به جستوجو دارد.

این چنین مسمومیت سیانیدی می‌تواند به کبد صدمه بسیاری رساند و حتی مصرف هسته زردآلو و مصرف همزمان ویتامین C جهت افزایش مقدار سیانید در بدن شده و حتی می‌تواند تبدیل کما و مرگ گردد. مغز هسته زردآلو را نباید همزمان با هلو، کرفس، جوانه گندم و هویج مصرف کرد چون جهت چند برابر شدن عوارض جانبی آمیگدالین در بدن می‌شود.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]