گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت/ روغن ماهی برای کنترل کلسترول – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان_تاشکن
[ad_1]
به گزارش تاشکن
به گزارش خبرنگار مهر، با اهمیت ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:
روغن ماهی به کنترل کلسترول پشتیبانی میکند
یک مطالعه تازه مشخص می کند که افراد دارای توانایی ژنتیکی برای کلسترول بالا میتوانند با مصرف مکملهای روغن ماهی سطح کلسترول خود را افت دهند.
گوشت قرمز با خطر ابتلاء به دیابت مرتبط است
یک مطالعه تازه هشدار میدهد که گوشت قرمز حاوی نوعی آهن است که میتواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش دهد.
دریافت چربیهای گیاهی به جای حیوانی طول عمر را افزایش میدهد
مطالعه روی بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، مشخص می کند افرادی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در قیاس با حیوانات دریافت کردهاند، با گمان مرگ زیاد کمتری روبرو بودند.
نوشیدن مکرر قهوه سلامت قلب را در معرض خطر قرار میدهد
یک مطالعه تازه هشدار میدهد که نوشیدن قهوه، کولاهای گازدار یا نوشیدنیهای انرژی زا میتواند به مرور زمان علتصدمه قلبی شود.
دسته بندی مطالب
[ad_2]