کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

افت خطر آلزایمر با پشتیبانی رژیم غذایی مدیترانه‌ای – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان_تاشکن

[ad_1]
به گزارش تاشکن

به گزارش خبرگزاری مهر، غزاله اسلامیان، با اشاره به این که مطابق مطالعات، محققان الگوی غذایی مدیترانه‌ای را با افت خطر ابتلاء به تعداد بسیاری از بیماری‌های مزمن مرتبط می‌دانند، او گفت: چندین مطالعه معتبر ربط بین رژیم غذایی مدیترانه‌ای و پیشرفت کندتر بیماری آلزایمر را قبول کرده‌اند، این رژیم‌ها سرشار از چربی‌های سالم و آنتی اکسیدان‌ها است.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با گفتن این که مصرف غذاهای نشاسته‌دار و انواع نان‌های سبوس‌دار، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، مصرف کمتر گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده همانند سوسیس و کالباس، منفعت گیری منظم از انواع ماهی‌ها (زیاد تر حرف های می‌شود که ماهی “غذای مغز” است و شواهد بسیاری وجود دارد که خوردن ماهی به علت دارا بودن امگا ۳ برای سلامتی مغز سودمند است)، لبنیات کم چرب، روغن‌های مایع برای پخت و پز به گفتن مثال روغن زیتون، کانولا و عدم منفعت گیری از روغن‌های جامد، محدود کردن مصرف نمک در رژیم غذایی و افت مصرف غذاهای شیرین همانند شیرینی، بیسکوئیت، کیک و شکلات را از جمله عمل های مؤثر در افت ابتلاء و یا کند شدن روال بیماری آلزایمر گفت.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان ,اخبار سیاسی اخبار فرهنگ وهنر اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی و تکنولوژی را در سایت خبری تاشکن بخوانید.

اخبار تکنولوژی

[ad_2]