توصیه ‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

پیشنهاد ‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان_تاشکن

[ad_1]
به گزارش تاشکن

به گزارش خبرگزاری مهر، میوه‌های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید.

از مصرف مایعات زیاد سرد پرهیز شود.

میوه‌های آب دار همانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار بسیاری آب و الکترولیت همانند پتاسیم، سدیم و منیزیم می باشند، به نگه داری اعتدال آب و الکترولیت‌های بدن پشتیبانی و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌کنند.

مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی پیشنهاد می‌شود.

نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور می باشند و جهت از دست دادن آب بدن خواهد شد، در فصل گرما و تابستان پیشنهاد نمی‌شود.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان ,اخبار سیاسی اخبار فرهنگ وهنر اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی و تکنولوژی را در سایت خبری تاشکن بخوانید.

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]