خوش آمدید

ثبت ۹۲ مورد تب دنگی در کشور/ تفاوت گزش پشه آئدس و آنوفل - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

ثبت ۹۲ مورد تب دنگی در سرزمین/ تفاوت گزش پشه آئدس و آنوفل – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان_تاشکن


به گزارش تاشکن

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی، با اظهار این که استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، فارس، گیلان، مازندران و گلستان در معرض خطر گزش پشه آئدس می باشند، افزود: هر نوع گزشی که در این استان‌ها توسط پشه اتفاق بیفتد می‌تواند گزش آئدس باشد.

او همین طور گفت: تهوع، استفراغ، استخوان درد شدید، بدن درد از علائم تب دنگی ناشی از گزش پشه آئدس می باشند. این بیماری انتقال انسان به انسان ندارد و فقط از گزش پشه آئدس به انسان منتقل می‌شود.

فرشیدی اضافه کرد: این پشه برای اولین بار در سال ۹۸ در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان شناسایی شد و عمل های برای جلوگیری از گسترش زیست بوم این پشه در سرزمین از همان زمان اغاز شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با گفتن این که مطابق آمار سازمان بهداشت جهانی یک سال بعد از کشف این پشه، بیماری تب دنگی گسترش می‌یابد، او گفت: خوشبختانه با تشکیل نظام مراقبت قوی، طی چهار سال و نیم قبل از تکثیر بیماری تب دنگی در سرزمین جلوگیری شده است و در این زمان اگر پشه‌ای هم در منطقه‌ای از سرزمین مشاهده شده، این پشه‌ها آلوده نبوده‌اند. دکتر فرشیدی اضافه کرد: با ورود بیماران از کشورهای حوزه خلیج فارس به اختصاصی دوبی از اردیبهشت امسال و با وجود این که بیشترین ساکنان دوبی از شهرستان‌های لار و گراش استان فارس می باشند، مراقبت در این استان تشدید شد.

ادامه مطلب
تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مورد تمجید سایت AFC قرار گرفتند
آخرین مطالب

وی از شناسایی ۹۲ بیمار طی یک ماه قبل در سرزمین خبر داد و اظهار کرد: متأسفانه ۳ تن از این بیماران فوت کردند. دو نفر از آنان در دوبی و یک نفر نیز در داخل سرزمین فوت کرده است. به این علت ملزوم است گزش پشه به اختصاصی در استان‌های پرخطر جدی گرفته شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با گفتن این که برنامه‌های مراقبتی وزارت بهداشت در خصوص تب دنگی مبتنی بر سه استراتژِی در حال انجام است، تصریح کرد: در یک سری از استان‌ها هم پشه ناقل آئدس وجود دارد هم بیمار تب دنگی، در این استان‌ها استراتژی ما درمان و تشخیص سریع بیماری است.

ادامه مطلب
ماجرای ترور علی اکبر صالحی که از آن جان سالم به در برد

او گفت: در یک سری از استان‌ها نیز پشه آئدس وجود دارد ولی بیمار تب دنگی نداریم، این دو عامل باید کنار هم باشند تا انتقال بیماری صورت گیرد. در این استان‌ها هم استراتژی خاص خود را جستوجو می‌کنیم. در استان‌هایی هم نه بیمار داریم نه پشه ناقل بیماری، که در این استان‌ها طبیعتاً انتقال بیماری وجود ندارد.

فرشیدی خاطرنشان کرد: آموزش مردمی زیاد مهم است چون تب دنگی از طریق انسان به انسان منتقل نمی‌شود و حتماً باید پشه ناقل بیماری وجود داشته باشد تا این بیماری به انسان‌ها منتقل شود. پشه آئدس بر عکس پشه آنوفل که شب‌ها با گزش بیماری مالاریا را انتقال می‌دهد، در روز انسان‌ها را می گزد.

پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان ,اخبار سیاسی اخبار فرهنگ وهنر اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی و تکنولوژی را در سایت خبری تاشکن بخوانید.

ادامه مطلب
موج استعفا به ارتش زردها هم رسید

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی