کنترل شرایط بهداشتی انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان_تاشکن
به گزارش تاشکن
به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به این که وفق قانون موارد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانهها مشمول اخذ مجوزهای بهداشتی است، اظهار کرد: اداره کل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با مقصد کنترل شرایط بهداشتی در مراکز نگهداری مواد و فرآوردههای غذایی و آشامیدنی، بعد از بازنگری حداقل ضوابط فنی بهداشتی انبارهای نگهداری فرآوردههای غذایی و بهداشتی در ۱۳۹۳، به طور مستمر عمل به برسی شرایط بهداشتی انبارش در مراکز مذکور و رتبه بندی آنها میکند.
او گفت: در صورت عدم مراعات شرایط قابل قبول سازمان غذا و دارو در انبارهای مواد خوراکی و یا آشامیدنی مطابق با قانون برخورد خواهد شد.
به حرف های بهفر، نظارت بر مراعات مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآوردههای غذایی و آشامیدنی به منظور کنترل و نگه داری سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه الزامی است و قسمت مهمی از زنجیره فراهم غذا محسوب میشود.
دسته بندی مطالب