خوش آمدید

برگزیدگان رویداد رسانه ای «صبح» معرفی شدند

برگزیدگان اتفاقات رسانه ای «صبح» معارفه شدند_تاشکن


به گزارش تاشکن

به گزارش ، آیین اختتامیه دومین اتفاقات بین‌المللی رسانه‌ای «صبح»، در قالب جمعی محدود از هنرمندان ایرانی و مهمانان اختصاصی از کشورهای گوناگون و با وجود رئیس سازمان صداوسیما و تعدادی از معاونان و مدیران سازمان صداوسیما در سالن خورشید مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

رونمایی از «فتح قریب»، تازه ترین تابلو نقاشی حسن روح الامین برای مردم فلسطین و قسمت اختصاصی نکوداشت اسراء البحیصی، بانوی خبرنگار شبکه العالم در غزه از جمله با اهمیت ترین رویدادهای این مراسم می بود. این مراسم در حالی برگزار شد که رئیس‌جمهور شهید کشورمان با وجود و سخنرانی در این مراسم موافقت اجمالی کرده می بود و جشنواره «صبح» در تدارک برگزاری اختتامیه با گمان بالای وجود آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور محبوب ایران می بود.

تحول برنامه‌ها به‌احترام شهیدجمهور و خدمتگزاران صادق ملت ایران

در ابتدای این مراسم، محسن یزدی، دبیر اتفاقات، در جایگاه قرار گرفت و با بزرگداشت یاد و جایگاه عزتمند شهیدان در سخنانی، به تحول نحوه برگزاری این آیین به‌جهت هم‌وقتی برنامه با شرایط اختصاصی حادثه تبدیل شهادت رئیس‌جمهور اسلامی ایران، وزیر امورخارجه و دیگر مسئولان بلندپایه کشورمان، اشاره و فرمود: دومین دوره جشنواره صبح قرار می بود در یک سالن بزرگ و باشکوه برگزار شود. مقدمات فراهم شد و تدارک ملزوم دیده شد؛ اما طبیعی می بود که به‌رغم همه پیش‌بینی‌ها و دعوت گسترده مهمانان اختتامیه، آیین پایانی «صبح» تحت‌تأثیر قرار بگیرد و شکل اجرا دچار تحول اساسی شود.

او افزود: به‌علت زمان‌زمان محدود وجود مهمانانی که از دیگر کشورها داشتیم و قسمت اعظم آن‌ها در ساعات نخست بامداد به کشورهایشان عزیمت خواهند کرد، تصمیم بر این شد این اتفاقات مطابق زمان‌بندی قبلی، اما با تحول در رویکرد و نحوه برگزاری به سرانجام برسد. امیدواریم مطلب فداکاری و شهادت مقامات جمهوری اسلامی ایران، در پرتو برگزاری این اتفاقات بین‌المللی، بازتابی با لیاقت و درخور شأن این عزیزان یابد.

اعتراض به نسل‌کشی در غزه؛ نقطه پیوند آزادگان جهان

در ادامه، احمد نوروزی، معاون برون‌مرزی صداوسیما، مدیر و رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره، پشت تریبون قرار گرفت و ضمن تسلیت شهادت خادمان شهید ایران، در سخنانی گفت: بعداز روبه رو با حادثه تلخ سقوط بالگرد حامل رئیس‌جمهور شهید و هیئت همراه ایشان، باید تصمیم می‌گرفتیم یا مراسم پایانی «صبح» را تعطیل کنیم یا آن را تبدیل به دورهمی کوچک‌تری کنیم که هم جوایز عزیزانی که در این آیین شرکت کرده‌اند، تقدیم شود و هم یاد مردانی را که نقش مهمی در تعین‌بخشی به نظم نوین جهانی در غرب آسیا و جهان داشتند، گرامی بداریم.

مدیر دومین جشنواره رسانه‌ای «صبح» سپس، به درونمایه مهم این جشنواره و مقصد از برگزاری آن اشاره کرد و از اعتراض به نسل‌کشی آشکار رژیم صهیونیستی در غزه به‌گفتن با اهمیت ترین دغدغه و نقطه اشتراک فعالان رسانه‌ای جدا گانه جهان یاد کرد که در شرایط جاری و تغیرات در جریان دنیا، محل پیوند شرکت‌کنندگان و مهمانان اختصاصی این اتفاقات شده است.

 او تصریح کرد: باوجودِ ۲۲۸ روز نسل‌کشی و کشتار برادران و‌ خواهرانمان در غزه، از ابتدا هم دلیلی برای جشن‌ گرفتن اتفاقات «صبح» نداشتیم؛ اما فاجعه شهادت رئیس‌جمهور ایران و وزیر امورخارجه و همراهان دیگرشان، برنامه‌های از پیش ‌طراحی‌شده‌مان را تحول داد و ‌ما امروز را، هم به‌یاد هزاران شهید غزه و هم حامیان مهم مردم غزه، شهید آیت‌الله رئیسی و شهید امیرعبداللهیان گرامی می‌داریم.

پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان ,اخبار سیاسی اخبار فرهنگ وهنر اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی و تکنولوژی را در سایت خبری تاشکن بخوانید.

ادامه مطلب
ایران از هرگونه تصمیم لبنانی حمایتمی‌کند

معاون برون مرزی صداوسیما گفت: ملت ایران پرقدرت از قبل از این تراژدی عبور می‌کند و امیدواریم هرچه سریعتر ناظر آخر نسل‌کشی در غزه نیز باشیم و ‌بر جنایت‌های متجاوزان نقطه آخر گذاشته شود.

رئیس شورای سیاستگذاری دومین جشنواره رسانه‌ای «صبح» در ادامه گفت: ۲۲۸ روز از اغاز نسل‌کشی در غزه می‌گذرد و درحالی‌که وجدان‌های بیدار مردم جهان و برخی دولت‌های جدا گانه برای خاتمه ۷۶ سال ظلم و پاک‌سازی قومی و غصب سرزمین فلسطینیان فریاد اعتراض سر خواهند داد، برخی قوت‌‌های ضد بشر نه‌تنها چشم بر این جنایات بسته‌اند، که بی‌شرمانه به تداوم و تشدید آن پشتیبانی می‌کنند. دومین دوره جشنواره صبح می‌توانست یک جشن بزرگ باشد؛ اما درحالی‌که جان‌های گرامی زنان، مردان و کودکان بی‌دفاع در فلسطین، از غزه گرفته تا کرانه باختری، مقصد جنایات بی‌رحمانه صهیونیست‌ها است و گرسنگی، بی‌پناهی، مهاجرت اجباری از چادرهای موقت، از دست دادن اعضای خانواده، محرومیت از دارو و درمان و جراحت و قطع عضو و شهادت بر آنان سایه افکنده، جشن گرفتن ظلمی بزرگ است.

نوروزی اضافه کرد: اندوه آمیخته به خشممان از این ستم آشکار نگذاشت جشنواره صبح که با ایده «رسانه و نظم نوین جهانی» شکل گرفت، در دومین ایستگاه خود، به قریب هشت ماه نسل‌کشی در غزه و ۷۶ سال ظلم به فلسطینیان بی اعتنا باشد و بدین‌گونه، قسمت اختصاصی فلسطین بر همه اجزای مراسم اختتامیه تأثیر گذاشته است.

به‌حرف های او، جشنواره صبح «نقش رسانه در شکل‌گیری نظم نوین جهانی» را در چهار ساحت جستوجو می‌کند: ارزشمندی هویت‌های محلی و منطقه‌ای؛ معنویت‌گرایی و اقتدار فرهنگی؛ اصالت خانواده و گفتمان مقاومت و استکبارستیزی؛ چهار شاخصه مهمی که در ۲۲۸روز نسل‌کشی در غزه، نمودی عیان‌تر از همیشه یافت، آن‌چنان که: باگذشت ۷۶ سال از روز نکبت و توطئه محو سرزمین فلسطین و جعل کشوری برای مهاجران اروپایی توسط استعمارگران ، مردم پرافتخار فلسطین و غزه هویت فلسطینی و حق خود برای سکونت و برگشت به اراضی اشغالی را نگه داری و روزبه روز آن را تحکیم کرده‌اند.

معاون برون‌مرزی رسانه ملی با اشاره به آنکه ۲۲۸ روز نسل‌کشی در غزه نقطه اوج ربط خالق و مخلوق می بود و ربط معنوی و شدت ایمان مردم غزه مسلمان و غیرمسلمان را در بهتی عمیق فروبرد، او گفت: این معنویت عمیق و والا، درخشش فرهنگ فلسطینی‌ را در همه دنیا در پی داشت و با نمادهایی چون «حسبنا الله نعم الوکیل»، درخشش غنا و اقتدار آن را پیش چشم جهانیان نهاد. ازسوی‌دیگر، ۲۲۸ روز نسل‌کشی در غزه، داغ صحنه‌های جانکاهی چون وداع با «روح الروح» را بر پیشانی تاریخ زد؛ عاشقانه‌هایی که معنایی نو از عشق، تعلق و خانواده را بازنمود و عجب از دنیا که بندبندش از غم در بغل کشیدن کودکان شهید توسط مادرانشان و وداع کودکان با پیکرهای پدران و مادرانشان، از هم نگسسته و تا این مدت برجاست.

مدیر جشنواره رسانه‌ای «صبح» اضافه کرد: ۲۲۸روز نسل‌کشی در غزه نشان داد دشمن هر مقدار ددمنش‌تر، متحدانش هر مقدار پرقدرت و سازوبرگ نظامی‌‌شان هر مقدار گسترش یافتهتر، این اراده ملت‌ها است که سرانجام از دریای خون گذر خواهد کرد و بر قله پیروزی خواهد ایستاد و این وعده صادق خداوند است. هیچ اتفاقات رسانه‌ایِ مردمی و انسانی‌ای نمی‌تواند به آنچه حرف های شد، بی اعتنا باشد و اگر امروز در اینجا می‌توانیم بخشی از آنچه را که در غزه گذشت، روایت کنیم، از‌یک‌سو، مدیون خون و ایمان تابناک شهدای رسانه‌ای فلسطین و ازسوی‌دیگر، مرهون مردمی است که تلفنهای تلفنشان عریض‌ترین پرده نمایش حقیقت پیش چشم مردم دنیا شد؛ مردمی که نشان دادند نظم نوین جهانی با اراده ملت‌ها در حال تولد و صبح در راه است، که «قسم به صبح آنگاه که می‌دمد و با نورش تاریکی را می‌زداید.»

ادامه مطلب
گالیله برای اولین‌بار ماه را توسط تلسکوپ خود رصد کرد

در اوج ایستاده‌ایم

وحید جلیلی، قائم‌مقام فرهنگی رئیس رسانه ملی نیز در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین‌المللی صبح با گفتن این که بعد از گذشت ۴۵ سال هم چنان ناظر آن هستیم که انقلاب نیرو می‌سازد و پیامش را منتقل می‌کند او گفت: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که روزی به معنی دقیق کلمه، مستعمره آمریکا می بود؛ اما امروز در اوج ایستاده‌ است و در قله‌ها مبارزه می‌کند.

او گفت: سرزمین عزیزمان امروز جزو کشورهای برتر هسته‌‌ای جهان است و در ردیف کشورهای دارای فناوری بالای نانو قرار دارد. میلیون‌ها دانشجو و صدهاهزار عضو هیئت‌علمی داریم که با دیگر جوامع قابل قیاس نیست.

جلیلی بااشاره به وجود مهمانان و خبرنگارانی از دیگر کشورها در جشنواره بین‌المللی «صبح» او گفت: مایل بودیم در شرایط بهتری میزبان‌تان باشیم، اما سوگوار رئیس‌جمهور شهیدمان شدیم. مفتخریم پرچمی‌که امام خمینی (ره) بالا برده، هم چنان در اهتزاز است و ما در این چنین سرزمین افتخار میزبان همسنگران عزیزی از جبهه مقاومت و مبارزه علیه امپریالیسم هستیم. امیدوارم این همبستگی روزبه‌روز افزون شود و روزی ناظر ناکامی قطعی جریان امپریالیسم در جهان باشیم و هر روز با همبستگی زیاد تر، مظلومان جهان را امیدوارتر کنیم.

«صبح» هسته اولیه شبکه جدا گانه مقابله با امپریالیسم رسانه‌ای غرب است

پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی نیز دیگر سخنران این مراسم می بود. رئیس رسانه ملی در اختتامیه دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای صبح در مقدمه‌ای با اشاره به این که امشب توفیق شنیدن سخنان رئیس‌جمهور شهید از این جمع گرفته شد؛ چراکه موافقت اجمالی وجود ایشان را در این مراسم گرفته بودیم، اما در یک حادثه تلخ از دستشان دادیم، خطاب به مهمانان حاضر او گفت: شما همسنگران ما در جبهه‌های مقاومت ضدامپریالیسم، فردا ناظر رویدادی مهم خواهید می بود که وجود میلیونی مردم سوگوار ما در مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه تازه را به‌مثابه یک حرکت تاریخی در حافظه بشریت به یادگار خواهد گذاشت.

او گفت: فردا مجدد صحنه‌های به‌یادماندنی وجود مردم در صحنه تشییع پیکر شهید سلیمانی تکرار خواهد شد. بی‌تردید، این لحظات برای ما زیاد دشوار خواهد می بود، اما نظام اسلامی ایران به برکت استقلال، خودباوری، حقیقت‌طلبی و شجاعت و نیروهای پرورش‌یافته انقلاب به چنان زیرساخت‌های استواری دست یافته است که حتی این چنین ضایعه دردناک و جبران ناپذیری هم خللی در اراده آن برای تداوم مسیر انقلاب داخل نمی‌کند.

جبلی با گفتن این که ساختار جمهوری اسلامی در بیشترین سطح خود، در چارچوبی طراحی شده که فارغ از صدمه‌ها و خلل‌ها به مسیرش ادامه دهد، او گفت: خوشبختانه انقلاب اسلامی ایران در طول مسیر سختی که طی کرده، با اتکا به چند عنصر مهم روزبه‌روز نیرومندتر شده است که استقلال، حقیقت‌طلبی و دفاع از محرومان از جمله آن‌ها است و قوام آن را در ابعاد داخلی و بین‌المللی ضمانت می‌کند.

او همین طور گفت: یکی از ویژگی‌های رئیس‌جمهور شهید نیز بلند کردن پرچم حقیقت‌طلبی در جهان است که مصادیقش را در نمایش عکس حاج قاسم و قرآن کریم در مقطع ابراز اهانت به قرآن کریم در سازمان ملل دیدیم. همین خصلت‌ها را در وزیر امور خارجه شهیدمان هم ناظر بودیم.

جبلی افزود: او تلاشگری جهادی و فردی خستگی‌ناپذیر می بود و شجاعانه در جبهه نبرد دیپلماتیک مبارزه کرد؛ تاجایی که سپس از عملیات وعده صادق که ایران در جواب به عمل تروریستی رژیم صهیونیستی، با ۱۳۰ موشک بالستیک اهدافی را در سرزمین‌های اشغالی مورد مقصد قرار داد، حتی یک بیانیه علیه ایران صادر نشد. این نتیجه یک تلاش شجاعانه، مجاهدانه و مستمر در حوزه دیپلماسی می بود که شهید امیرعبداللهیان آن را رهبری می‌کرد.

رئیس رسانه ملی با گفتن این که نظام از این بعد رویش‌هایی چون حاج قاسم، رئیس‌جمهور شهید و شهید امیرعبداللهیان را زیاد تر به خود خواهد دید، به جریان مقاومت و ابراز و نمود قهرمانی‌های نسلی بااراده در طول بیش‌از هشت ماه قبل اشاره کرد و او گفت: «اسراء البحیصی» خبرنگار العالم، افتخار ما و نماد مقاومت رسانه‌ای ما در غزه است. امثال او کم نبوده و نیستند که تبدیل به انسان‌رسانه‌هایی شده‌اند که مردم جهان را در جریان جنایات غزه قرار خواهند داد. در ماه‌های قبل ده‌ها هزار فعال رسانه‌ای بدون آنکه تحت تأثیر سمپاشی نظام سلطه قرار بگیرند، افکار عمومی دست‌نخورده غرب را در جریان وقایع غزه قرار دادند.

ادامه مطلب
روزی که تلویزیون به ایران آمد!/ چند نکته از رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما- اخبار رادیو و تلویزیون - اخبار فرهنگی تسنیم

جبلی افزود: این که ما امروز ناظر خیزش عمومی‌بیداری دانشگاهیان در غرب و نقاط گوناگون جهانیم، نتیجه فعالیت‌های شما خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای است که در پی آن برای اولین بار حقیقت به افکار عمومی دنیا رخنه کرد. این‌ها همه از برکات نسل تازه رسانه‌ای است که شما بخشی از آن را نمایندگی می‌کنید.

رئیس سازمان صداوسیما در آخر ضمن سپاس از برگزاری این دوره از اتفاقات رسانه‌ای صبح، او گفت: جشنواره صبح نیز به‌گفتن رویدادی که می‌تواند دستاوردهای خوبی را به جای بگذارد، می‌تواند حلقه و هسته اولیه شکل‌گیری شبکه مقابله با امپریالیسم رسانه‌ای غربی در سطح منطقه و جهان باشد. دوره دوم جشنواره صبح فراتر از انتظارات ما ظاهر شد و می‌تواند منشأ اتفاقات خوبی در عرصه بین‌المللی در دوره‌های بعدی باشد

نکوداشت اسراء البحیصی؛ قهرمان رسانه‌های مقاومت

نکوداشت اسراء البحیصی، بانوی خبرنگار شبکه العالم در غزه به‌خاطر مجاهدت رسانه‌ای درخشان در انعکاس جنایات رژیم صهیونیستی و افشای نسل‌کشی بی‌رحمانه علیه مردم مظلوم غزه، با اهمیت ترین برنامه اتفاقات اختتامیه جشنواره «صبح» می بود که با تقدیر اختصاصی رئیس رسانه ملی از او همراه می بود. در متن تقدیرنامه جبلی از این خبرنگار نمونه و فداکار آمده است:

« حمد و سپاس خدای بزرگی را که یوسف(ع) را از چاه، یونس(ع) را از ظلمات شکم ماهی، نوح(ع) را از طوفان، گهواره موسی(ع) را از امواج نیل، عیسی(ع) را از کید بدخواهان و محمد(ص) را از دسیسه مشرکان نجات داد و ایمان به «صبح» روشن بعداز گسترده شدن تیرگی‌ قیرگون شب‌ ظلمت بر جهان را در قلب‌هایمان به ودیعت نهاد.

این روزها فقط این ایمان و یقین شورآفرین است که تسلایمان می‌دهد. از عمق جان  باور داریم که گریه‌های جگرخراش پدران فرزند ازدست‌داده، دست‌های بی‌قرار مادرانی که کفن‌های کوچک خونین را در بغل می‌فشارند و فریاد پراستیصال کودکانی که بغل پدر و مادر از کف داده‌اند، سد ستم را خواهد ناکامی و تبسم «صبح» بر لبان خشکیده و چهره‌های غمگین شب‌زده خواهد نشست.

خواهر گرامی مجاهده‌ام!
تردید نکن که گرچه جسممان کنار تو در غزه خونین نبوده؛ روح، یاد و قلب ما با تو در آن معرکه نبرد حق و باطل، جنگ حقیقت و افترا و پیکار صاحبان واقعی خاک فلسطین و غاصبان آن حاضر بوده و دلاوری‌های شجاعانه‌ات را هر روز و شبِ جهاد بزرگ تو برای رساندن صدای بی‌صدایان غزه، به چشم دیده‌ایم.

دومین جشنواره رسانه‌ای صبح بهانه‌ای است تا بگوییم چه اخلاص و تکاپو و ایمانی با لیاقت‌تر از آنچه در وجود شیرزن خبرنگار العالم در غزه نمود یافته، تا روبه رو شکوهش تعظیم کنیم و از خداوند کریم مسئلت کنیم به‌زودی خبر پیروزی مقاومت و آزادی غزه و مسجد الاقصی از سیطره رژیم صهیونیستی را با صدا و سیمای مقتدر و شاد «اسراء البحیصی، خبرنگار شبکه العالم از غزه» بشنویم؛ به امید آن والصبح اذا تنفس.» 

برگزیدگان دومین جشنواره رسانه‌ای «صبح»

جوایز برندگان جشنواره بین المللی صبح به برگزیدگان هیئت‌های قضاوت در قسمت مهم با درونمایه “رسانه و نظم نوین جهانی” مبتنی‌بر: ارزشمندی هویت‌های محلی و منطقه‌ای؛ معنویت‌گرایی و اقتدار فرهنگی؛ اصالت خانواده؛ گفتمان مقاومت و استکبارستیزی و در قسمت تولیدات رسانه‌ای معاونت برون مرزی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و در قسمت اختصاصی‌ی فلسطین اهدا شد.

ادامه مطلب
نسخه بتا سیستم‌عامل‌های تازه اپل برای گسترش‌دهندگان اراعه شد_تاشکن

* برندگان قسمت مهم

جایزه بهترین ولاگ به ریچارد مدهرست از سرزمین انگلستان برای مجموعه‌ی فعالیت‌هایش در این حوزه تعلق گرفت.

جایزه بهترین انیمیشن مختصر به سیدمحسن پورمحسنی شکیب برای انیمیشن “پوتین” رسید.

جایزه بهترین مستند به علیرضا دهقان برای “ایساتیس”رسید.

جایزه بهترین موشن‌گرافیک به شبکه العالم رسید.

جایزه بهترین درام رادیویی را جواد پیشگر، کارگردان رادیو نمایش دریافت کرد.

جایزه بهترین برنامه رادیویی نیز به هانیه پیرامی رسید.

 جایزه بهترین مستند رادیویی به فرشید زبوری اهدا شد.

جایزه بهترین گزارش خبری به گیتی محمدی تعلق گرفت.

جایزه بهترین برنامه  تلویزیونی نیز به برنامه “عالمکم” از شبکه العالم سوریه تعلق گرفت که به باسل ابوشش، تهیه‌کننده این برنامه اهدا شد.

* برندگان قسمت معاونت برون مرزی

جایزه بهترین برنامه رادیویی به عبدالهادی فروغیان رسید.

این چنین جایزه بهترین گزارش خبری رادیویی به غلام‌ عباس حیدری اهدا شد.

جایزه بهترین نماهنگ به ضحی شهریاری رسید.

بهترین برنامه ترکیبی تلویزیونی، برنامه «EXPOSE» از شبکه پرس تی وی اظهار شد که خانم مروه عثمان تهیه‌کننده و مجری آن این جایزه را دریافت نمود و بهترین برنامه تلویزیونی او مباحثه محور این قسمت  نیز به “دردشه” از شبکه العالم سوریه رسید.

جایزه بهترین  آنونس رادیویی به محدثه احمدی رسید.

جایزه بهترین مستند به رضوان مرتضی، مستندساز لبنانی برای مستند ایران و عراق رسید.

جایزه  بهترین پوشش خبری تلویزیونی به شبکه پرس تی‌وی تعلق گرفت.

جایزه بهترین گزارش خبری تلویزیونی نیز به مارچلو علی سانچز از شبکه هیسپان تی وی رسید.

جایزه بهترین برنامه رادیویی را عاطفه عرفانی دریافت کرد.

تقدیر اختصاصی برای بهترین پادکست از فاطمه باقری  انجام شد.

تقدیر اختصاصی بهترین مجله رادیویی نیز به ساناز احسانی تعلق یافت.

بهترین وب‌سایت این قسمت، سایت پرس تی وی اظهار شد که جایزه آن به سیدظفر مهدی، مدیر وب‌سایت اهدا شد.

جایزه بهترین شبکه اجتماعی نیز به صفحه شبکه پرس تی‌وی در شبکه اجتماعی X  اهدا شد که جایزه آن را احسان فتاحی، مسئول قسمت شبکه‌های اجتماعی وب‌سایت پرس ‌تی‌وی دریافت کرد.

* برندگان قسمت اختصاصی فلسطین

جایزه بهترین نماهنگ به علی احمد دیاب از سرزمین کویت رسید.

بهترین فیلم مختصر، تاثییر سعید ملتجی از سرزمین ایران می بود که جایزه این قسمت را دریافت کرد.

جایزه بهترین پوشش خبری نیز به شبکه “فلسطین الیوم” از سرزمین فلسطین رسید.

جایزه بهترین تصویرسازی کارتونی به کارلوس لاتوف از سرزمین برزیل رسید.

بهترین برنامه تلویزیونی  PALESTINE DECLASSIFEID از شبکه پرس تی وی شد و جایزه اختصاصی جشنواره برای نوآوری در حمایتاز فلسطین و مقابله با نفرت‌پراکنی صهیونیستی به STOP ZIONIST HATE تعلق گرفت.

جایزه شهروند‌خبرنگار به احمد ابوالروس از سرزمین فلسطین برای ثبت لحظه و جهانی‌سازی تصاویر شهادت و وداع با “ریم، روح الروح” رسید.

جایزه بهترین موشن‌گرافیک به شبکه پرس تی‌وی رسید.

جایزه بهترین گزارش خبری تلویزیونی به علی شعیب خبرنگار شبکه المنار اهدا شد.

جایزه بهترین پادکست در قالب دو تاثییر منتخب به عباس منتقم از ایالات متحده و فاطمه روشن رسید.

جایزه بهترین انیمیشن مختصر به محمد لطفعلی از ایران اهدا شد. 

این چنین، جایزه بهترین تصویرسازی گرافیکی را احمد وجدان‌نژاد از ایران دریافت کرد.

جایزه بهترین تصویرسازی؛ نقاشی و پوستر به میکاییل براتی از ایران رسید.

جایزه محتوای مکتوب به علی ابوجبرا از سرزمین لبنان رسید.

جایزه بهترین مستند نیز به احسان شادمانی از ایران برای “آن هفت روز” تعلق گرفت.

* جوایز و تقدیرهای اختصاصی «صبح» از فعالان رسانه‌ای جدا گانه

تشکر از مروه عثمان از جمله قسمت‌های دیگر این مراسم می بود. او با دریافت جایزه‌اش فرمود: این جایزه را به دختر ۶ ساله فلسطینی تقدیم می کنم که سمبلی است برای کسانیکه جان شان را در اراضی اشغالی در فلسطین از دست دادند.

احمد کابالو دیگر چهره این مراسم می بود که «جایزه اختصاصی دبیر جشنواره»  را برای نقش رسانه‌ای «افریقا استریم» در نشان ‌دادن هویت‌های محلی و منطقه‌ای از آفریقا دریافت کرد.

ادامه مطلب
هوش مصنوعی بهترین مکان برای تبلیغات را پیدا می‌کند

وی در سخنانی او گفت: باید در روبه رو افرادی‌که با مقاومت و ایستادگی از جان خود می‌گذرند، سر تعظیم فرود آورد؛ در برابر این افراد و مقاومتی که مردم فلسطین در این روزها از خود نشان دادند.

«جایزه اختصاصی قسمت فلسطین» نیز به سهاد خطیب برای نقاشی‌های تاثیرگذارش برای نشان‌دادن مظلومیت مردم فلسطین و نسل‌کشی در غزه رسید.

این چنین تاد هیکی، فعال رسانه و طنزپرداز ایرلندی برای فعالیت اثرگذار در حوزه مجازی برای فلسطین تقدیر شد.

وی در سخنانی فرمود: رسانه های غربی تلاش دارند جو ایران‌هراسی را القا کنند؛ اما مردم ایران مردمی باوقارند و در حالت و شرایطی که امروز به وجود آمده است، مقاومت باید ادامه داشته باشد.

رونمایی از «فتح قریب»؛ تازه ترین تاثییر حسن روح‌الامین

در ادامه این مراسم از تازه ترین تابلو نقاشی حسن روح الامین رونمایی شد که با نوشته اقتدار مقاومت و مظلومیت مردم غزه ترسیم شده است.

روح ‌الامین درمورد عکس نقاشی شده در این تابلو او گفت: این عکس از آیه نصر من الله و فتح قریب گرفته شده است. 

غزه بیشتر از این‌ها به پشتیبانی ما نیاز دارد

رضوان مرتضی، ازجمله مهمانان غیرایرانی و برندگان جشنواره در دور دوم، در سخنانی فرمود: ما نسبت به غزه کوتاهی کرده‌ایم. حقیقت این است که غزه بیشتر از این‌ها به پشتیبانی ما نیاز دارد و من از جشنواره «صبح» که روزنامه‌نگاران و فیلمسازان را از سراسر کشورها دعوت کرد تا در این مراسم وجود داشته باشند و به غزه بپردازند، سپاس می‌کنم.

«صبح» دریچه امیدی برای آرمان‌خواهان فلسطین در دنیا

شان مورای، مستندساز و از داوران این مراسم نیز خطاب به مهمانان ایرانی مراسم او گفت: شما دارای رهبران و مسئولانی هستید که محیطی آرام و انقلابی برای شما ساخته‌اند تا بتوانید به‌راحتی از آرمان فلسطین حمایتکنید.

او گفت: ما در کشورهای اروپایی در جوی زندگی می‌کنیم که سیاست مردم و افکار عمومی با سیاست مقامات مغایر است. ازاین‌رو، امیدوارم این جمع و‌ حمایتاز فلسطین ادامه یابد.

گفتن حقیقت تنها راه برای حمایتاز یک حرکت  

ایگور لوپاتونک، فیلمساز و دیگر داور این قسمت نیز در سخنانی گفت: هنگامی در حوزه مقاومت سخن بگویید می‌کنیم، باید به کوششها و ‌تلاش‌هایی اشاره کنیم که همه خبرنگاران و ‌روزنامه‌نگاران برای کشف حقیقت دارند.  سخن از حقیقت و حقیقت بعضی اوقات دشوار است؛ چراکه فشارها زیاد است. اما این نباید رسالت ما را در خبرنگاری زیر سوال ببرد. بعضی اوقات حقیقت گفتن تنها راه برای حمایتاز یک جنبش است.

دومین جشنواره رسانه‌ای «صبح» از سی‌ام اردیبهشت تا یکم خرداد، با دبیری محسن یزدی برگزار شد. در این اتفاقات بین المللی بیشتر از ۳ هزار تاثییر داخلی و خارجی مورد بازدید و قضاوت قرار گرفت و طی آن بیشتر از ۳۳ مهمان از بین اندیشمندان، مستندسازان، خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای شاخص کشورهای گوناگون در ایران وجود یافتند که با برگزاری سه نشست تخصصی در پردیس سینمایی ملت و کارگاه‌های متعدد در دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی-رسانه‌ای، تجارب هنری و رسانه‌ای‌شان را با برنامه‌سازان، فیلمسازان، هنرمندان، روزنامه‌نگاران و دانشجویان ایرانی به اشتراک گذاشتند.

نقطه آخر این اتفاقات بین‌المللی، مراسم اختتامیه آن در شامگاه یکم خرداد می بود که با وجود پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی؛ مهدی مجتهد، قائم‌مقام اجرایی و رئیس حوزه ریاست؛ وحید جلیلی، قائم‌مقام در امور فرهنگی؛ احمد نوروزی، معاون برون‌مرزی؛ محسن برمهانی، معاون سیما؛ حسن عابدینی، معاون امور استان‌ها؛ سیدتقی سهرابی، معاون حقوقی و امور مجلس و حسین قرایی، مدیرکل روابط‌عمومی صداوسیما و مهمانان داخلی و خارجی، مدیران و همکاران رسانه ملی برگزار شد.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی



منبع