تشکیل نشاسته دیابتی برای اولین بار در روسیه_تاشکن
به گزارش تاشکن
دانشمندان روس با منفعت گیری از فرآوری مبتنیبر امواج مافوقصوت، موفق بهتشکیل نوعی خاص از نشاسته، موسومبه به نشاسته دیابتی شدند، که بعد از مصرف، قند خون را افزایش نمیدهد.
به گزارش خبرگزاری برنا؛ این نشاسته اصلاحشده، دارای خواص پروبیوتیک بوده و برای سلامتی و تحکیم معده نیز زیاد سودمند است. این ویژگیها، محصول تازه را به یک دستاورد بزرگ در تشکیل محصولات غذایی برای افراد مبتلا به دیابت تبدیل میکند. علاوهبراین، میتوان از این محصول، در تشکیل انواع ماست، مارمالاد و سس منفعت گیری کرد.
دسته بندی مطالب