تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان_تاشکن
به گزارش تاشکن
به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی اظهار کرد: اندازهگیری باقیمانده سموم همانند نیترات و آلایندهها در محصولات غذایی که در حال انجام است در سال تازه گسترش خواهد یافت.
او گفت: الگوی غذای سالم با محوریت افت مصرف قند، چربی و نمک، از برنامههای ما برای تدوین الگوی غذای سالم در سرزمین است و غنی سازی فرآوردههای غذایی با ریز مغذیها که در سالیان قبل با آهن و اسید فولیک در نان و آرد اغاز شده و سپس با غنیسازی شیر با ویتامین D جستوجو شد، سال قبل با غنیسازی آرد با ویتامین D مورد پیگیری قرار گرفت و در حوزه تشکیل صنعتی و سنتی نان کامل توفیقاتی حاصل شد.
محمدی با اشاره به لزوم آشنایی صنایع با فرهنگ نان کامل، او گفت: یکی از عمل های اساسی در جلوگیری از بیماریهای گوارشی و بهبود مشکلات گوارشی میتواند ترویج تشکیل و مصرف نان کامل با همکاری صنایع تولیدکننده نان صنعتی باشد.
دسته بندی مطالب