خوش آمدید

جزئیات غنی سازی قوت غالب مردم/ افزودنی های نان کامل - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

علت منفعت گیری زیاد از نمک در پخت نان/ مقدار نمک مصرفی ایرانی‌ها – تاشکن

به نقل از خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده او گفت: در تعداد بسیاری از موارد نانواها به علت کیفیت بد آرد به آن نمک بسیاری می‌زنند که برای سلامت افراد زیان اور است، به همین علت وزارت بهداشت مدتی است که در مقدار نمک نان بازنگری کرده است.

وی با اشاره به این که مقدار نمک مصرفی در سرزمین در نزدیک به ۱۲ گرم در روز یعنی تقریباً ۲ برابر استاندارد جهانی است، افزود: مقدار نمک مصرفی باید ۳ تا ۵ گرم در روز باشد که بخشی از این نمک از طریق مواد غذایی که در آنها نهان بوده فراهم می‌بشود و مقدار نمک حاضر در نان باید کمتر از یک درصد باشد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه گفت: مقدار مصرف نمک بالا علاوه بر بیماری‌های قلبی عروقی جهت بیماری‌هایی مزمن از جمله سرطان می‌بشود و حتی به تازگی ثابت شده افرادی که نمک بالایی مصرف می‌کنند در معرض ابتلاء به دیابت هم می باشند.

ادامه مطلب
ملی پوشان فوتبال ایران صدرنشین مرحله حذفی مسابقات آسیایی شدند



منبع

0 0 رای ها
نظر دهی
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها